Evenementen bij Miko

Open Mic

Miko is ooit begonnen als “pop-up restaurant”, herkenbaar aan de live muziek ‘open mic’ tijdens diner. Deze sferen kom je vaak tegen in restaurantjes en cafeetjes in Jakarta of Ambon. En deze gezelligheid willen we graag naar Nederland brengen. Het is eigenlijk iets dat er bij hoort; een hapje eten, positiviteit, mensen en muziek. Tijdens een open mic wordt er altijd een open buffet klaargemaakt.

Traditioneel ontbijt (open buffet)

Eens in de zoveel tijd wordt er een Traditioneel ontbijt aangeboden bij Miko. Er wordt een lange tafel opgezet met o.a.; Bubur ayam, Nasi goreng, Soto ayam en nog veel meer lekkers.

Van te voren reken je af bij Miko en mag je onbeperkt genieten van een uitgebreid ontbijt. De gitaar staat klaar, dus iedereen mag zich vrij voelen om muziek te maken, any time :).

 

Dames Bingo

Welke dame houdt niet van een Bingo met fantastische prijzen? De eerste bingo vond plaats in februari 2023, en wat was het een succes! Er is plaats voor 30 dames. Vol = vol.

Tijdens onze eerste editie gaven wij een Dyson Air wrap als hoofdprijs weg! Mooie prijzen, lekker eten en gegarandeerd gezelligheid.

Bekijk de video voor een sfeerimpressie..

Zaalverhuur

Miko’s eethuisje kan ook worden verhuurd voor evenementen zoals boekpresentaties, babyshowers en andere speciale gelegenheden.

Neem vooral contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden verder met je kunnen bespreken.

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer er evenementen plaats zullen vinden in de toekomst? Volg ons dan op Instagram om alle Miko nieuwtjes te ontvangen.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of bel:  +31 20 705 23 23